Praktijkinformatie

Voor informatie over de volgende onderwerpen kunt u op deze pagina naar beneden scrollen

Afspraak maken

Openingstijden

Contact gegevens praktijk

Parkeren

Wijzingen persoonsgegevens

Uw nota

Niet tevreden?

Nuttige links

 


Afspraak maken


Alle behandelingen vinden plaats volgens afspraak. Voor het maken van afspraken kunt u dagelijks bellen, bij voorkeur van 08:00 tot 12:00. Indien u verhinderd bent, verzoeken wij u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Zo niet, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Het telefoonnummer van de praktijk is:

0341-553372

Als service naar u sturen wij u elk half jaar een oproep voor het maken van een afspraak voor de half-jaarlijkse controle.

 

 


Openingstijden


De openingstijden van de praktijk zijn: 

maandag t/m donderdag van 8.00 – 17.00

vrijdag van 8.00 - 12.00

 


Contact gegevens praktijk


Tandartsenpraktijk De Dennenkamp

Harderwijkerweg 22

3852 AD Ermelo

Telefoonnummer: 0341-553372

Email: info@tandartsbraakhuis.nl

Website: www.tandarts-ermelo.nl

 

 


Parkeren


Voor de ingang van de praktijk zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast kunt u parkeren bij de kerk aan de overkant van de Harderwijkerweg of in de Da Costalaan. Houdt u er rekening mee dat deze weg niet meer toegankelijk is vanaf de Harderwijkerweg.

 

 


Wijzingen persoonsgegevens


Mochten er veranderingen zijn zoals een verhuizing, overlijden, gewijzigde gezinssituatie, verandering van verzekeringsmaatschappij, ziekte al dan niet in combinatie met medicatie en andere belangrijke informatie, vragen we u om dit bij uw eerstvolgende bezoek aan de balie door te geven. U kunt deze informatie ook per mail aan ons sturen:

info@tandartsbraakhuis.nl

 

 


Uw nota


Infomedics is onze factoringsmaatschappij en verzorgt de facturen van onze praktijk. In veel gevallen wordt uw factuur direct bij uw zorgverzekeraar ingediend. Als u een nota van Infomedics ontvangt moet u deze binnen 30 dagen voldoen. De vergoeding die u krijgt van uw zorgverzekeraar is afhankelijk van de voorwaarden van uw verzekeringspolis. Informatie over uw nota van Infomedics kunt u krijgen op hun website: www.infomedics.nl

 

 


Niet tevreden?


De meeste patiënten zijn tevreden over hun tandarts. U waarschijnlijk ook. Desondanks kan het een keer voorkomen dat u vindt hij of zij u verkeerd of onzorgvuldig heeft geïnformeerd of behandeld. Het is belangrijk dat u iets met die onvrede doet.

Doe uw mond open bij de tandarts! Vraag om een verhelderend gesprek met uw tandarts. Meestal lost dit al veel onduidelijkheden op. U kunt aangeven wat u onduidelijk vindt. En de tandarts kan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier heeft gedaan. Bovendien is het voor de tandarts belangrijk te weten, dat u een probleem heeft. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u bij de NMT, de beroepsorganisatie voor tandartsen, terecht. Zie hieronder voor hun website.

 

 


Nuttige links


www.tandartsennet.nl                 Beroepsorganisatie voor tandartsen, is ook bedoeld voor u als patiënt.

www.allesoverhetgebit.nl            Hier vind u alle informatie over behandelingen

www.infomedics.nl                           Voor vragen over uw nota via de factoringmaatschappij

www.ivorenkruis.nl                     Voor alle weetjes over behandelingen en mondverzorging

www.mondhygienisten.nl             Beroepsvereninging voor mondhygiënsten

www.poetstechnieken.nl