Welkom in onze praktijk

Tandartsenpraktijk de Dennenkamp is een algemene praktijk met veel aandacht voor preventie (het voorkomen van problemen). U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde bij volwassenen én kinderen, voor kroon- en brugwerk, al dan niet op implantaten en voor esthetische tandheelkunde.

Sinds 1963 is de praktijk gevestigd op de Harderwijkerweg 22 in Ermelo. In 1996 heeft de huidige tandarts, Gerard Braakhuis de praktijk overgenomen. Hij heeft zijn opleiding in Nijmegen gevolgd en is sinds 1990 werkzaam als tandarts. Vanaf juni 2007 is Corine van Woerkens als tandarts werkzaam in de praktijk. Zij heeft haar opleiding genoten in Groningen en werkt op maandag, dinsdag en donderdag in onze praktijk.

Nicole Issing, Annemiek Velzeboer en Juliën Timmer zijn bij ons werkzaam als mondhygiënisten. Zij zorgen er samen met u voor dat uw mond en gebit gezond worden en blijven. Daardoor kunnen onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen worden voorkomen.

Onze assistentes, Rian, Christa, Mariëlle en Maya zult u natuurlijk ook regelmatig tegenkomen. Zo zullen zij bij u, wanneer dat nodig is, een overzichtsfoto (OPT) maken, eventueel een deel van de intake doen wanneer u zich als nieuwe patiënt bij ons meldt, maar natuurlijk vooral de tandarts assisteren bij de behandelingen en de controles. Daarnaast zijn onze assistentes ook opgeleid tot preventieassistente. Wat een preventie-assistente doet kunt u lezen bij Behandelingen. Het werk van assistente is bij ons een verantwoordelijke taak. Zonder hen is het voor de tandarts veel lastiger werken. Dat het allemaal teamspelers zijn ligt voor de hand. Met elkaar zijn we tandartsenpraktijk De Dennenkamp en streven wij ernaar uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk te maken.

Uitsluiting aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Toch wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen of nalaten van handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is. Deze website is niet bedoeld om persoonlijke tandartsadviezen te geven en vervangt in geen geval een behandeling of consult. Als u vragen heeft neem dan contact op met de praktijk.